Praag fotoshooting: vrijgezellenfeest fotograaf in Praag

Prag fotoshooting Junggesellenabschied Fotograf   bacherlorette Junggesellenabschiede group in Prague

Vier een onvergetelijke ervaring met vrienden in Praag!

Boek een fotosessie-sessie voor je vrijgezellenfeestenweekend. Onze fotograaf zal het plezier vastleggen!

Praag is een geweldige plek om je vrijgezellenfeesten te vieren met je beste vrienden. Praag staat bekend om het bruisende nachtleven, de Boheemse levensstijl, cultuur en de verbazingwekkende architectuur die een perfecte achtergrond vormen voor een aantal speciale foto’s van u en uw vrienden. De toekomstige aanstaande bruid wil graag een aantal fotografische herinneringen hebben om voor altijd te koesteren, en er is geen betere manier om een privéfotoshootsessie te boeken met een professionele fotograaf om die speciale momenten van je vrijgezellenweekend vast te leggen.

Highlights

 • Een perfect geschenk van herinneringen voor de bruid in spe
 • Geniet van het plezier van fotoshoot met je beste vrienden
 • Het prachtige landschap van Praag als achtergrond, waaronder de Karelsbrug, de Praagse burcht en de John Lennon-muur
 • Wees modellen in je eigen professionele fotoshoot
 • Minder dan € 25 euro per persoon op basis van 9 personen in uw groep en een fotoshoot van 60 minuten.
 • Download foto’s uit uw online galerij binnen 3 dagen

Prague Bachelorette Party Photographer

De aanpak is ontspannen, zodat u kunt genieten van de bezienswaardigheden van Praag, terwijl uw professionele fotograaf de beste momenten vastlegt. We streven ernaar om een mix van leuke foto’s, openhartige momenten en een paar groepsfoto’s te maken. Uw fotograaf fungeert ook als een vriendelijke lokale gids, die u de beste plekken in Praag toont en insider tips geeft over wat u kunt zien en doen tijdens uw verblijf. Onze fotografen spreken Engels. Het is een voordeel als één persoon in uw groep Engels spreekt, maar het is niet essentieel.

Voordelen

 • Professionele fotograaf maakt de beste foto’s van uw once-in-a-lifetime-ervaring
 • Maak indruk op je vrienden en familie met geweldige foto’s
 • Professionele foto’s met een hoge resolutie, bewerkt voor kwaliteit, kleur en contrast.
 • Geweldig om te delen op sociale media of zelfs grote posters en kunst aan de muur af te drukken
 • Geen behoefte aan selfiesticks of het vragen aan vreemden om foto’s te maken met telefoons

bachelorette hen party photographer in Prague

Maximaal 6 personen inbegrepen in de basisprijs!

(Meer dan 6 mensen? Geen probleem, voeg gewoon extra mensen toe voor een kleine vergoeding)
 • 60 minuten rond 4 locaties. 40 professioneel bewerkte foto’s. 6 personen inbegrepen in de basisprijs, dan slechts € 18 voor elke extra persoon (max 11). Inclusief pittoreske Lesser Town, Charles Bridge, zwanen langs de rivier, duivelskanaal, Kampa-eiland, John Lennon Wall en Lovers Bridge. Perfect voor de meeste vrijgezellenfeesten

  €179 EURO

 • 120 minuten op meerdere locaties. 60 professioneel bewerkte foto’s. 6 personen inbegrepen in de basisprijs, dan slechts €18 voor elke extra persoon (max. 15). Inclusief pittoreske Lesser Town, de Charles Bridge, zwanen langs de rivier, duivelskanaal, Kampa-eiland, John Lennon Wall en Lovers Bridge. Daarna kunt u kiezen voor een spectaculair BellaVista-panorama en de Praagse Burcht, of een aantal mooie zomertuinen. Deze optie kan een tram nemen naar het kasteelgebied. Geweldig voor grotere vrijgezellenfeesten of als je veel Praag wilt zien.

  €255 EURO

Prague Bachelorette Party Photographer John Lennon wall

Uw fotograaf zal u ontmoeten op een centrale locatie in de oude binnenstad van Praag. U kunt met hen overleggen als u speciale verzoeken voor uw foto’s hebt. Uw fotograaf neemt u vervolgens mee naar enkele van de meest pittoreske locaties in Praag voor uw fotoshootsessie. Na je fotoshoot worden de foto’s binnen 3 werkdagen professioneel bewerkt en geüpload naar een online galerij, waar je ze kunt downloaden naar je telefoon, tablet of computer en ze kunt delen met je vrienden en familie. Je kunt zelfs grote posters of kunst aan de muur maken die gemaakt zijn van de hoge resolutie foto’s. Prague Bachelorette Party Photographer

Boek nu online een uniek en gedenkwaardig cadeau voor uzelf of uw dierbaren

Betaal met creditcard of Paypal via het onderstaande reserveringsformulier. Betalingen worden veilig verwerkt door

Paypal Fantastic Photos Prague

Hoe te boeken

 1. Selecteer uw datum
 2. Kies je pakket door ‘Rate’ te selecteren (bijvoorbeeld 60 minuten shoot)
 3. Selecteer onder ‘Date’ de starttijd van uw tour.
 4. 6 personen zijn standaard inbegrepen. Voeg extra mensen toe onder ‘Extra’s’ (voer het aantal extra personen in, bijvoorbeeld voor 3 extra personen voer 3 of 03 in. Het berekent automatisch de prijs)
 5. Klik op de knop ‘Book’
 6. Voeg op de pagina ‘Besteloverzicht’ uw persoonlijke gegevens toe, ga akkoord met de algemene voorwaarden, voer uw creditcardgegevens in en druk op de knop ‘Pay’

 

Loading…

Nadat de betaling is uitgevoerd, ontvangt u automatisch per e-mail uw boekingsbevestiging en alle details over het ontmoetingspunt.

Toptips voor een perfecte vrijgezellinfotoshoot.

 1. Draag bijpassende outfits. Het ziet er geweldig uit als jullie allemaal soortgelijke kleding dragen. Een variatie kan zijn dat de aanstaande bruid een andere outfit draagt dan de andere meisjes
 2. Neem wat props mee! Ballonnen, hoeden, veelkleurige paraplu’s, luchtbellen, alles om het plezier te vergroten
 3. Bereid je haar en make-up voor op de fotoshoot
 4. Neem niet te veel tassen mee (indien mogelijk)

Heb je nog steeds vragen?

Meer informatie is te vinden in onze uitgebreide FAQ over veelgestelde fotoshoots. Klik hier. Als je de FAQ hebt gelezen en nog steeds een vraag hebt, kun je een bericht sturen via WhatsApp of Facebook Messenger, of gebruik het contactformulier onderaan de pagina om een e-mail te sturen.